Versilija

190,00 рсд

Nema na zalihama

Opis

Versilija je jedna od najboljih sorti ruža za rezani cvet. Poreklom je iz Francuske. Pupoljci su veliki i peharasti. Vrlo su elegantni i privlače pažnju.

Cvetovi su predivne narandžasto-ružičaste boje (boja kajsije) i imaju 30 latica. Listovi su tamno zeleni i sjajni. Grm je uspravan, visine do 150 cm. Cveta obilno i neprekidno. Dobre je otpornosti na bolesti i niske zimske temperature.

Kada se gaji za proizvodnju rezanog cveta prinos je od 140 do 160 pupoljaka za godinu dana. Veoma je postojana a pupoljak se otvara u vazi za 12-14 dana. Odlična je za ukrašavanje venčanja i bukete.

 

Sviđa Vam se ova sorta i želite da je naručite?

Ništa lakše, pored slike imate polje u koje unosite koliko sadnica želite a zatim kliknete na „Dodati u korpu„. Kada ovako odaberete sve sorte koje Vam se sviđaju idete na Korpu i zatim kliknete na „Nastavite sa plaćanjem„. Unesite svoje podatke i kliknite na „Naručite„.

Ako Vam je ovo komplikovano, možete nas jednostavno pozvati telefonom na broj 060/0725-279 i izdiktirati svoju porudžbinu.

Čajevke ili čajno-hibridne ruže su najplemenitije ruže. Karakterišu ih krupni, najčešće pojedinačni cvetovi na dugim cvetnim drškama. Jako su pogodne za dobijanje rezanog cveta. Naravno, to vas ne sprečava da ih gajite u vrtu.

Prosečna visina žbuna im je 1-1,5 m.

Niste sigurni da je ova sorta pravi izbor za Vas? Pogledajte i ostale sorte iz ove grupe koje imamo u ponudi, kliknite ovde.

  • Dostava se vrši kurirskim službama a plaćanje je pouzećem.
  • U slučaju većih porudžbina moguć je popust, pozovite nas za više informacija.
  • Mogućnost prodaje pravnim licima i plaćanja preko računa.
  • Garancija na sortu – ono što naručite, to i dobijete. U slučaju da neku sortu nemamo na stanju to će Vam biti naglašeno.