Uslovi korišćenja

Poštovani,

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
2. Nakon potvrde narudžbe  od strane kupca, narudžba je neopoziva.
3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.
5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe

Garancija kvaliteta

MojaBašta.Net garantuje za kvalitet sadnica koje prodaje. Po preuzimanju robe, sadnica, semena MojaBašta.Net nema više mogućnost nadzora i nege istih tako da ne može dati garanciju na dalje. Za sadnice kao živo biće nije moguće dati garanciju ni dan posto napuste rasadnik. Ne možemo uticati na održavanje i negu istih, samim tim i na dalji rast i razvitak istih. Sve sadnice su zdravstveno ispravne i pregledane od nadležne Poljoprivredne savetodavne i stručne službe. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

Slike i opis proizvoda:

Slike na sajtu su delom informativnog tipa i ne prodaje se direktan proizvod sa slike ukoliko nije naznačeno. Potrudili smo se da svaki proizvod prestavimo u najlepšem izdanju. S obzirom da se pretežno radi o sadnicama koje imaju fazu mirovanja, rasta, cvetanja – MojaBašta.Net se obavezuje da će isporučiti proizvod iz opisa (veličina-starost), ali ne možemo garantovati da je isporučeni proizvod u fazi isporuke isti kao na slici (u cvetu, listu, koloritu).

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Takođe Vam možemo, ne češće od jednom mesečno, slati informativne i promotivne poruke koje su u direktnoj ili indirektnoj vezi sa proizvodom koji ste kupili. U bilo kom trenutku se možete izjasniti da iste ne želite ubuduće da primate pri čemu ćemo Vam obustaviti njihovo dalje slanje.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe osim već navedenih.

Saglasnost i promene uslova

Korišcenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da će te se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Hvala na poverenju