New Fashion

190,00 рсд

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: ,

Opis

New Fashion (Nju Fejšn) je predivna kontrastna dvobojna ruža. Sa spoljašnje strane latice su bronzane boje dok su sa unutrašnje strane crvene. Cvetni pupoljci su srednje veličine 4-5 cm, prijatne, nežne arome. Otvoreni cvetovi su veličine oko 10 cm. Grm intenzivno raste, razgranat je i uspravan. Visina grma može varirati od 90-120 cm, a širina je oko 50 cm. Listovi su sjajni i tamnozeleni.

New Fashion ruža je vrlo otporna na bolesti i dobro podnosi niske temperature tokom zime.

Ukoliko se koristi za proizvodnju rezanog cveta, može da proizvede do 160-180 cvetova/m2. Prosečna dužina cvetne drške je 50-60 cm. Dobro se održava u vazi.

 

Sviđa Vam se ova sorta i želite da je naručite?

Ništa lakše, pored slike imate polje u koje unosite koliko sadnica želite a zatim kliknete na „Dodati u korpu„. Kada ovako odaberete sve sorte koje Vam se sviđaju idete na Korpu i zatim kliknete na „Nastavite sa plaćanjem„. Unesite svoje podatke i kliknite na „Naručite„.

Ako Vam je ovo komplikovano, možete nas jednostavno pozvati telefonom na broj 060/0725-279 i izdiktirati svoju porudžbinu.

Čajevke ili čajno-hibridne ruže su najplemenitije ruže. Karakterišu ih krupni, najčešće pojedinačni cvetovi na dugim cvetnim drškama. Jako su pogodne za dobijanje rezanog cveta. Naravno, to vas ne sprečava da ih gajite u vrtu.

Prosečna visina žbuna im je 1-1,5 m.

Niste sigurni da je ova sorta pravi izbor za Vas? Pogledajte i ostale sorte iz ove grupe koje imamo u ponudi, kliknite ovde.

  • Dostava se vrši kurirskim službama a plaćanje je pouzećem.
  • U slučaju većih porudžbina moguć je popust, pozovite nas za više informacija.
  • Mogućnost prodaje pravnim licima i plaćanja preko računa.
  • Garancija na sortu – ono što naručite, to i dobijete. U slučaju da neku sortu nemamo na stanju to će Vam biti naglašeno.